divendres, 7 de juliol del 2017

GUARDERIA:

Avui al mati hem anat tot el grup del Voluntariat a la Pollancreda a veure la feina que ens tocaria fer i que en Guillem Mas ens ha explicat. Un cop hem acabat d'esmorzar, el grup que ens ha tocat anar a la guardaria hem vist els nens petits amb el banyador posat i després els hi hem tingut de posar crema solar per tal que no es cremessin amb el sol, un cop ja havíem acabat hem anat a pintar la paret de color blanc per tal que els nens petits després el pròxim dia poguessin estampar les seves manetes de colors a la paret blanca.
















RESIDÈNCIA:

Avui el mati hem anat tot el grup del voluntariat a la pollancreda a veure la feina que ens tocaria fer el pròxim dia , un cop hem acabat de esmorzar, el grup que ens ha tocat anar a la residència, quan hem arribat estaven posant els avis i àvies a les cadires per poder pintar. Hem començat a pintar amb els avis i àvies i al principi ens ha costat una mica però després ens hem animat tots i ha anat molt bé tot. Hem fet uns quadres molt xulos.
POLLANCREDA
Avui el mati hem anat tot el grup del voluntariat a la pollancreda a veure la feina que ens tocaria fer el pròxim dia , un cop hem acabat de esmorzar, el grup que ens tocava la pollancreda ens hem posat las botes i ens hem ficat dins la bassa. I ens hem posat a arrencar bogues i papir, que es una planta invasora de Egipte. Ha estat divertit i hem quedat plens de fang


                                     
                                     
                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada