divendres, 6 de juliol del 2018

COMENÇA EL VOLUNTARIAT 2018!

El dia 2 de juliol vam començar el voluntariat i ens van presentar totes les activitats que faríem al llarg del mes.

El dimecres al mati vam començar a fer una dinàmica d'amocions i jocs a l'aire lliure. Després ens vam dividir per grups.

CASAL D'AVIS. 

Vam fer dues activitats, un grup va fer acció directe i l'altre va preparar el panell sensorial.

En l'acció directa, vam fer un taller de receptes. Els avis ens deien la receptes que sabien fer més i nosaltres les escrivíem en un word per poder fer un receptari. Ens va agradar molt l'activitat i ens ho vam passar molt bé coneixent els avis. Al final de tot, una àvia volia ballar sardanes i vam ballar amb elles.

En el panell sensorial, vam preparar dues activitats per quan no hi siguessim nosaltres. Una tractava de posar pals en colors i números i l'altre de penjar pinces. Creiem que els hi serà molt útil per treballar i ens ho vam passar molt bé.

ESCOLA BRESSOL. 

En arribar a l'escola bressol ens vam dividir en dos grups: un estàvem dins l'escola amb els nens i els altres estaven a fora polint palets per fer un tipi. Els de dintre, hi havien taules de llum i colors i posaven confeti i paper de cel·lofan perquè els nens poguessin jugar amb ells. L'objectiu bàsic d'aquesta activitat era fer nous amics i que gaudissin i ho vam aconseguir.

LA FONT. 

El dimecres vam anar a la font del gos i vam començar a netejar tot l'entorn. Algú va recollir fulles, d'altres van podar un roser i també vam arrencar males herbes.
Mentre uns netejaven l'entorn, els altres posaven cintes per poder pintar i després vam començar a pintar. Vam començar pintant la part de darrera perquè les fustes de la bastida eren massa curtes i no podíem pintar la part de davant perquè necessitàvem la bastida per enfilar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada