dimecres, 11 de juliol del 2018

Divendres 6 de Juliol.

LA FONT 

A les 11 vam anar a pintar la font del gos. Un cop allà vam fer la segona capa de pintura de la part de dalt i del costat. Mentre uns pintaven aquesta part, els altres vam fer la primera capa de tota la part de davant i de dintre la font. Alguns de nosaltres ens vam haver d'enfilar a escales i una vestida per poder arribar a dalt de tot. 

LA RESIDÈNCIA. 

Els voluntaris que vam anar al taller vam preparar material per treballar el tacte. Eren unes figures geomètriques de diferents materials. També vam fer unes plates perquè poguessin classificar els coberts quan mengen. Finalment, amb uns fulls vam fer unes sanefes que s'havien de plastificar i vam triar botons grans que ens permetessin seguir el circuit. 

Els que vam fer acció directe vam continuar escrivint les receptes que els avis ens havien explicat. Vam redactar els peus de porc, estofat de senglar, espaguetis a la cassola i flam. 

ESCOLA BRESSOL.  

A l'escola bressol vam seguir construint el tipi: vam posar vernís als diferents palets per fer la primera capa. 
Mentrestant, els altres van jugar amb els nens petits a jocs d'aigua. Hi havia un aspersor amb forma de flor i allà omplíem les galledes per tirar-la. Els nens quan volien es mullaven a la flor i així no passaven calor. Un cop acabada la guerra, els vam canviar i els hi vam posar la roba perquè poguessin continuar amb les activitats. 
Després, tots els voluntaris vam anar a acabar de pintar el palet i van venir uns quants nens petits a veure'ns com acabàvem de pintar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada